Rebozotørklæde og massageolie

Fødselsmodnende Behandling

(fra uge 38→)
Jeg kommer hjem til dig og giver dig behandlingen, så du ikke skal stresse over at komme ud af døren. Vi skal egentlig bare hygge os rigtig godt sammen. Jeg vil give dig blid massage, mens du ligger på siden på din sofa eller i din seng. Jeg vil give dig akupressur og bruge en rebozo (tørklæde) til at få baby skruet blidt til rette i dit bækken. Det hele er afslappende og gør ikke ondt. Vi kan hyggesnakke undervejs, eller være stille. Dét der er allerrarest for dig. For det er dine hormoner vi skal have i ro og harmoni. Vi kan drikke te sammen, mens jeg giver dig akupressur, og sludre lidt.
Varighed: 1,5-2 timer

Intropris 695,-  Normalpris: 895,-

Ammehjælp

Ammehjælp

Amning er ikke lige nemt for alle. Det kan være en stor udfordring at stå med, og det er let at komme til at føle sig helt alene. Ammehjælp handler om at hjælpe dig, som mor, til at få en bedre ammeoplevelse og sikre, at du føler dig tryg i din amning – og ved, hvordan du skal håndtere de udfordringer, som måtte opstå.
Du er velkommen til at ringe til mig og få en snak, helt gratis! Mange udfordringer kan klares over telefonen. Jeg kommer også gerne på et besøg, hvis der er behov for det.
Varighed: 1,5-2 timer

Pris: 1500,-

Fødselsterapeutforløb

Mere info kommer snarest..

Velvære/oxytocinpakke

Det er enormt vigtigt, at være i en harmonisk følelsesmæssig tilstand og balance under din graviditet. Ligeledes har kroppen brug for at blive afspændt og nusset om, mens du bygger en baby 😉  Begge dele kan opnås igennem disse behandlinger.

Denne pakke indeholder:

3 behandlinger:

 • Massage
 • Rebozo
 • Fodbad
 • Fodmassage
 • Samtaler om det der fylder i dig 

Velvære- og oxytocinpakken kan bookes selvom du ikke er i et fødselsforløb hos mig.

Varighed: 1,5-2 timer.

 Pris: 2595,-

Fødsel

Mere info kommer snarest..

Postpartum Pakke

Tiden efter fødslen kan være en svær tid for nogle, især hvis du føler dig helt alene om den store opgave det er, at tage dig af et nyt lille liv.
Det er muligt at booke et Postpartumforløb hos mig, så du ikke skal føle dig alene og utryg.

Denne pakke indeholder følgende:

 • Besøg efter fødslen (ved første behov)
 • 2-3 opfølgende besøg
 • Ammevejledning
 • Tips til spædbarnspleje
 • Samtaler 
 • Telefon/mail/sms kontakt i 3 mdr.
 • Selvtillidsboost

NB! Disse besøg er uafhængige af dine besøg fra sundhedsplejersken. 

Intropris: 2795,- (i resten af 2019) Pris: 3500,-

Utryghed efter fødsel

Hjælp i tiden efter fødslen

Er du nybagt mor og utryg i din nye rolle?

Som ny mor, og nye forældre, kan der opstå mange tvivlsspørgsmål, og man kan hurtigt komme til at føle sig utryg i sin nye rolle som nogens mor (og far). I er ofte tyndslidte ovenpå en lang og hård fødsel, og små ting kan virke uoverskuelige. Det kan være svært at gennemskue, hvad man helt konkret skal gøre i alle de nye og forskellige situationer som opstår med en lille ny. I er trætte og sårbare og alt det nye fylder.

Når så far skal starte på arbejde igen efter de første to uger, kan det virke helt uoverskueligt og angstprovokerende for mor. Den følelse kan opstå ved første barn, men også ved de næste børn i rækken. Her er det bare nogle andre udfordringer. 

Har du nogen du føler du kan bede om hjælp? Det er jo ikke alle og enhver man har lyst til at række hånden ud til. Og du skal ikke sidde alene, når hjælpen er en telefonopringning væk!

Hvis du føler, at hjælpen skal komme udefra, tilbyder jeg postpartumhjælp hjemme hos dig.

Jeg kommer og hjælper dig til at finde ro og tryghed i, at du gør det godt som mor. Vi taler fødslen igennem, vi kigger amningen efter i sømmene, hvis der er behov. Er du i tvivl om noget mht plejen af din baby, så sætter vi ind dér. Skal du have tips til at komme ud af døren med en baby eller i bad, (ja, det kan godt være en udfordring!) så får vi styr på det. Er du mest tryg ved, at jeg er med din baby mest du er i bad, så er det dét vi gør. Jeg hjælper også gerne med lidt af praktisk karakter, hvis der er rod der stresser dig. 

Min baggrund for at kunne hjælpe dig er:

 • 3-børns-mor (fik 3 børn på 4 år og 2 mdr).
 • Sygeplejerske med neonatal erfaring.
 • Gravidmassør i flere år, hvor jeg har snakket med mange gravide om alt det nye og ukendte.
 • I mine unge år passede jeg i en årerække børn ved Privat Børnepasning, Kbh’s kommune.

Har du lyst til at mærke om der er en god kemi imellem os, og høre om du har lyst til at jeg hjælper dig, så ring til mig 🙂 

Pris: 350 pr. time.