Oplev en kærlig behandling for krop og sjæl til den nybagte mor (inkl. zoneterapi, bioresonans og evt. ammerådgivning)

Måske er du lige blevet mor for første gang, og måske er du blevet mor igen.

Uanset hvor mange børn du har, er dit hormonsystem påvirket af, at du har været gravid, og at du har født et barn (enten vaginalt eller ved kejsersnit).

Samtidig er din krop helt sikkert påvirket af, at du nu har en baby og måske endda søskende at tage dig af samtidig.

Er dine kræfter brugt op?

Alle kræfter bliver brugt på baby, putteritualer, stimulering af sanserne, amning, på at sætte dig ind i den jungle af informationer og gode råd omkring babys udvikling.

Og hvis der er flere kræfter, bliver de brugt på at holde dig oprejst.

De fleste nybagte mødre er trætte. Nogle endda udkørte. Og alle trænger de til at slappe af, blive forkælet og få lidt af den kærlige omsorg tilbage, som de selv giver dagen lang.

Prøv en kærlig, afslappet behandling kun til DIG

”Slap af mor” er en kærlig, afslappet behandling, som er målrettet dig, der netop har født.

Behandlingen udføres af mig, Louise Nabe, som er sygeplejerske, massør, zoneterapeut, certificeret behandler i bioresonanssystemet eLybra 9 og under uddannelse til biopat/naturopath.

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen foregår hjemme hos dig selv – måske endda i sofaen. Baby kan være ved siden af, og der er ingen stress, for du skal ikke ud af døren og pakke hverken dig eller baby.

Under behandlingen bliver bioresonansapparatet koblet på dig via elektroder om dine håndled. Apparatet kører et program, der hjælper hele dit system til at slappe mere af.

Samtidig modtager du en afslappende og regulerende zoneterapibehandling, og hvis du har behov for det, taler vi om amning eller andre spørgsmål, du måtte have om moderskabet.

Lyder det næsten for godt til at være sandt?

Nogle gange har vi som mødre svært ved at sætte tid af til os selv, til at tage imod og lade os blive forkælet.

Ikke desto mindre fortjener du det, nøjagtigt som din baby fortjener al dit nærvær, din omsorg og kærlighed. Og du har mere at give af, når dine batterier er ladt op, du har slappet af og er blevet balanceret i krop og sjæl.

Prisen for denne skønne behandling er: 850,-
Varighed: 1,5-2 timer.

Og til dig, farmand, hvis du læser med: Skynd dig at give din kone eller kæreste en luksusbehandling og et åndehul i hendes travle og krævende hverdag.

Kontakt mig for at bestille din tid

Jeg kører kun på Sjælland (i rimelig afstand fra Roskilde)
Jeg tager et køretillæg på mellem 50-150 kr, alt efter hvor langt væk du bor.