Velkommen i mit nye univers.

Jeg er Louise og her hos mig kan du få ro og fred.

Jeg bliver hver dag mere og mere bevidst om mit eget behov for ro. Det er svært i en hektisk hverdag med skolebørn, mand, hund og hjem, madlavning, oprydning og regninger. Vi kvinder (og mænd) kan hurtigt komme til at glemme os selv, men det er ingen tjent med. Hverken alt det/de ovennævnte eller os selv. I særdeleshed os selv.

Jeg øver mig i at finde tilbage til mig selv og min egen kerne. Til ikke at være ‘ude af mig selv’. Jeg tror at mange af os er ‘ude af os selv’. Vi har mistet vores mavefornemmelse, vores hjerteforbindelse, og haster afsted, for at nå alt det vi SKAL. Jeg synes vi skal sige stop! Træde ud af ræset. Det øver jeg mig også i.

Jeg er i skrivende stund 40 år, gift, mor til tre piger (7, 9, 11 år), bosat på landet, massøruddannet, sygeplejerskeuddannet, har taget kurser i zoneterapi, kraniosakralterapi, bindevævsmassage, japansk lifting, indehaver af et bioresonansapparat (eLybra9), chefforskrækket (vil bestemme selv), biopat-studerende, spirituel, krystalelskende, tror på liv efter døden, snakker og lytter meget gerne.

Det er mig i hovedtræk, den person du får behandling hos, hvis du kontakter mig. Jeg håber vi ses.

Kærligst, Louise.