arrangement-2264810_1920

Hvor er jeg glad for, at du har fundet vej til min hjemmeside. Mit web-ansigt! Jeg vil naturligvis gerne prøve at give dig et indtryk af hvem jeg er, så du kan få en fornemmelse af, om du har lyst til at have mig som din fortrolige og din støtte, i din graviditet, fødsel og efterfødselsperiode. 

Du ved jeg hedder Louise 🙂 Jeg er 42 år, gift og mor til 3 piger på 9, 10 og 13 år. Mine piger går i Steinerskole i Roskilde. Vi bor på landet i Lejre, så vi er en familie der kører meget rundt hele tiden! Min mand er musiker. Vi har hund og høns og trampolin i haven.

Jeg har været vidt omkring, arbejdsmæssigt, i mit liv, men fællesnævneren har altid været børn! Børn i gravide maver, nyfødte, større børn, amning, spædbarnspleje, sund kost til baby, naturlig sundhed til hele familien etc. Så Fødselsterapeutuddannelsen var meget nærliggende at tage. 

I min rygsæk ligger der diverse diplomer og kursusbeviser:

Jeg er et spirituelt menneske, som elsker krystaller, at lave uldengle og lægge englekort. Men det er ikke noget jeg trækker ned over hovedet på nogen. Hvis du er åben for den tankegang, lytter og taler jeg gerne. Hvis ikke, åbner jeg ikke for emnet 🙂