Jeg tilbyder en række forskellige konsultationer inden for sundhed, moderskab og velvære.

Bio-resonans

Bio-resonansterapi er en svag frekvensbehandling, der via sensorer registrerer kroppens svingninger og matcher hver enkelt fysisk eller psykisk ubalance. Systemet tester hvilken behandlingsform og hvilke svingninger der er brug for, og så tilføres kroppen disse frekvenser via sensorerne. Læs mere om bio-resonans her.

Biopati

Biopati er en biologisk analyse- og helhedsterapiform. Det er en kombination af amerikansk biologisk medicin, tysk immun- og symbioseterapi og skandinavisk naturmedicin. Læs mere her.

Ammerådgivning

Ammerådgivning handler om at hjælpe dig som mor til at få en bedre ammeoplevelse og sikre, at du føler dig tryg i din amning – og ved, hvordan du skal håndtere de udfordringer, som måtte opstå. Læs mere om ammerådgivning her.

Gravidmassage og zoneterapi

Jeg tilbyder både graviditets- eller efterfødselsmassage i mit behandlerlokale i Roskilde, hvor jeg har en specielt designet gravidbriks, så du kan ligge på maven under hele behandlingen. Læs mere om gravidmassage her.

Slap af Mor

Prøv en kærlig, afslappet behandling kun til DIG. Slap af mor er en kærlig, afslappet behandling, som er målrettet dig, der netop har født. Behandlingen foregår hjemme hos dig selv og indeholder bio-resonans, zoneterapi og hvis der er behov ammerådgivning. Læs mere her.