Japansk Lifting

NoStress

Gravidbehandling

Japansk lifting er en afstressende og muskelafspændende ansigtsbehandling. Behandlingen går dybt i dit system, får dig ned i gear og giver dig en dyb afspænding. Perfekt til at mindske hverdagens stress og jag. Behandlingen udføres med blid ansigtsmassage, som fokuserer på bestemte punkter og zoner, og giver ansigtet velvære og et ungdommeligt og sundt udseende. Der er fuldstændig ro og stilhed under behandlingen, med undtagelse af blid musik.
Japansk lifting er i familie med zoneterapi og akupunktur, idet teknikken fokuserer på et bestemt område på kroppen, som påvirker resten af dit system.

NoStress-behandlingen er sammensat af Japansk Lifting og massage af dine arme og hænder, skuldre/nakke og fødder. En dejlig, total afslappende behandling i ro og stilhed, så du kan koncentrere dig om at komme væk fra dit hoved og ned i din krop. Behandlingen er gavnlig for dig, som trænger til lidt ekstra, som har en hektisk hverdag og forstår vigtigheden af, at passe på dig selv.

Total Mama-forkælelse. Dejlig massage af ryg, fra nakke til lænd og baller. Væsken i benene kan også blive drænet. Kan du ligge på ryggen, får dit ansigt en dejlig ansigtsmassage og der vil blive arbejdet på aku-punkter, så hele din krop opnår en dyb afspænding og ro.

Har du bekymringer om din kommende tid som mor, er jeg meget åben for en snak. Jeg er selv mor til 3, og har stor erfaring indenfor bl.a. amning og spædbarnspleje (fra min tid som småbørnsmor og sygeplejerske på neonatalafd.) og giver dig meget gerne gode råd med på vejen.