Utryghed efter fødsel

Hjælp i tiden efter fødslen

Er du nybagt mor og utryg i din nye rolle?

 

Som ny mor, og nye forældre, kan der opstå mange tvivlsspørgsmål, og man kan hurtigt komme til at føle sig utryg i sin nye rolle som nogens mor (og far). I er ofte tyndslidte ovenpå en lang og hård fødsel, og små ting kan virke uoverskuelige.
Det kan være svært at gennemskue, hvad man helt konkret skal gøre i alle de nye og forskellige situationer som opstår med en lille ny. I er trætte og sårbare og alt det nye fylder.

Når så far skal starte på arbejde igen efter de første to uger, kan det virke helt uoverskueligt og angstprovokerende for mor. Den følelse kan opstå ved første barn, men også ved de næste børn i rækken. Her er det bare nogle andre udfordringer. 

Har du nogen du føler du kan bede om hjælp? Det er jo ikke alle og enhver man har lyst til at række hånden ud til. Og du skal ikke sidde alene, når hjælpen er en telefonopringning væk!

Hvis du føler, at hjælpen skal komme udefra, tilbyder jeg postpartumhjælp hjemme hos dig.

Jeg kommer og hjælper dig til at finde ro og tryghed i, at du gør det godt som mor. Vi taler fødslen igennem, vi kigger amningen efter i sømmene, hvis der er behov. Er du i tvivl om noget mht plejen af din baby, så sætter vi ind dér. Skal du have tips til at komme ud af døren med en baby eller i bad, (ja, det kan godt være en udfordring!) så får vi styr på det. Er du mest tryg ved, at jeg er med din baby mest du er i bad, så er det dét vi gør. Jeg hjælper også gerne med lidt af praktisk karakter, hvis der er rod der stresser dig. 

Min baggrund for at kunne hjælpe dig er:

  • 3-børns-mor (fik 3 børn i løbet af 4 år og 2 mdr).
  • Sygeplejerske med neonatal erfaring.
  • Gravidmassør i flere år, hvor jeg har snakket med mange gravide om alt det nye og ukendte.
  • I mine unge år passede jeg i en årerække børn ved Privat Børnepasning, Kbh’s kommune.
  • Fødselsterapeut (feb. 2020)

Har du lyst til at mærke om der er en god kemi imellem os, og høre om du har lyst til at jeg hjælper dig, så ring til mig 🙂

Hjælp til pleje af baby

Pris: 350,- pr. time