Uanset hvilke symptomer du døjer med testes og behandles du for energiforstyrrelser i dine organer. Din krop tilføres energi som kickstarter en proces der udrenser, stimulerer og regenererer balancen i din krop. Du testes for ubalancer i dine indre organer, akupunkturpunkter, affaldsstoffer, toksiner, vitamin/mineraler, tungmetaller, virus, muskler, lymfesystem, lunger, kredsløb, nyrer, lever, tarme, bugspytkirtel, galdeblære, ben, arme, ører, øjne, sener, led mm.

Når din krop belastes af for meget arbejde kan den ikke slanke sig, slippe overvægt, fjerne din træthed, angst eller smerter, da energien ikke er til stede. Den er travlt optaget af at redde dig fra toksiner og affaldsstoffer. Den kæmper for at holde dig sund og rask og fri for sygdom, fordi energien af det du spiser er lav og dræner frem for at give. Via testen får du overblik over hvor du er belastet og hvor der skal sættes ind, for at du kommer i balance igen.

Du testes med eLybra9 systemet, som er i stand til at opdage små energetiske forandringer i kroppen på et tidligt tidspukt. Små og store ubalancer, som med tiden ville kunne føre til sygdom og smerter. Alle ubalancer og symptomer fra kroppen starter med en ubalance i energisystemet. Får ubalancen lov at vare ved, enten fordi man ignorerer den eller ikke tilfører kroppen det,den mangler, sætter den sig senere patologisk, og så er sygdomsprocessen og din degeneration af kroppen i fuld gang. Du er på vej mod sygdom.

Du forebygger og behandler sygdomme, smerter og udvikling af symptomer ved at afbalancere de energetiske forandringer så tidligt som muligt. Den opståede smerte, sygdom eller symptom starter med en energetisk forandring i energikredsløbet som man, ved hurtigt at give kroppen den rette frekvens, kan stoppe eller eliminere.

Hvad er e-Lybra9 Bioresonans?

e-Lybra9 er et avanceret målrettet scannings- og afbalanceringssystem, der tester dig for over 300.000 forskellige fysiske ubalancer og psykiske stresstilstande i kroppen. Bioresonans anvendes ved f.eks knæskader, sportsskader, fordøjelsesproblemer, lungeproblemer, allergier, smerter, sygdomme, symptomer, rygestop, afhængighed m. fl.

Behandlingen

Du ligger eller sidder afslappet på en briks/stol under behandlingen med et tæppe over dig og 4 elektroder koblet til dine håndled og fødder. Efterhånden som du har fået nogle behandlinger bliver du mere og mere følsom for energierne og ofte vil mange stille og roligt være i stand til, at kunne mærke at systemet arbejder med deres krop.

Du er velkommen til at stille spørgsmål, men det er at foretrække at du ligger eller sidder og slapper af mens du behandles. Efter behandlingen er slut får du er briefing om hvilke ubalancer du har haft/ har i kroppen.

Hvor mange behandlinger?

Behandlingsforløbet er individuelt afhængigt sf dine ubalancer, symptomer, sygdomme og smerter. Det vurderes af e-Lybra terapeuten hvor tit du skal komme og hvor længe. Et almindeligt behandlingsforløb består ofte af 4-8 behandlinger. Jo mere kronisk des flere behandlinger.

Du skal påregne selv at skulle gøre en indsats hjemme med motion, sund kost og vitamin/mineraltilskud m.m. som vil styrke dig og din krop i hurtigere at blive afbalanceret. Jo mere aktiv du selv er ed de råd og vejledninger du modtager på klinikken, des hurtigere vil du se resultater.

Har din krop døjet i årevis skal terapeuten både bruge udrensningsprogrammer der dræner og stimulerer lymfesystemet, lever, nyrer, tarm, programmer der genopbygger og afbalancerer -fysisk som psykisk, samt programmer der styrker og regenererer din krop i det tempo den kan følge med og har behov for. Behandlinger anbefales ofte 1-4 gange om måneden af ca. en times varighed, for at kickstarte din krops avancerede biokemiske systemer så effektivt som muligt.

Mad og energi

Din krop og dine celler indeholder energi, og alt hvad du spiser og drikker indeholder energi.

Denne energi måles i MHz. Når du har overskud på kontoen er din krop sund og rask og fuld af energi, men havner du i underskud, så svækkes din krop og du får en uforudset stor regning med sygdom, smerter, stress m.m. En syg krop med underskud af energi dræner dig fysisk og mentalt, giver ødemer (væskeophobninger), smerter, overvægt og træthed.

En sund og rask krop i balance indeholder en energimængde på ca 75-90 MHz i cellerne, hvorimod en syg krop ligger på omkring 30 MHz. Din krop består af et elektrisk felt. Nervesignaler er f. eks elektrisk ladede. Din hjerne, dit hjerte, og alle dine organer i kroppen udsender disse elektriske vibrationer, og dine celler kommunikerer med hinanden via elektriske impulser. Når du spiser eller drikker noget der er ‘dødt’ energimæssigt, får kroppen ikke den energi den har brug for. Dvs. at det tager i stedet mere energi fra dig end det giver dig. Det betyder at du skal undgå fødevarer der dræner din krop og i stedet vælge mad som opbygger den. Du er hvad du spiser (og tænker).

Gennemsnittet af energien i hjerne, hjerte og organer er ca. 70 Mhz.

Lad os tage et eksempel. En chokoladekage ligger på 1-3 Mhz, en Big Mac på 5 Mhz. Hvis du har brug for ca 70 MHz og din kost består af chokoladekage og Mig Mac, kommer vi så i energioverskud eller energiunderskud af at vælge denne kost? Nemlig -KÆMPE UNDERSKUD!

Hvis din energi er lav, vil organerne arbejde på et absolut minimum af energi og således lukke ned. Du vil dermed ophobe flere affaldsstoffer og toksiner i dine væv (herunder cellulite). Normalt vil din krop forsøge at komme af med disse, men din krop har ikke længere energien til at fungere korrekt, så den er ikke i stand til at udføre sit arbejde ordentligt. Den ophober det nu i dine væv som belastes med ødemer, cellulite, dårligt kredsløb og cirkulation m.m. som følgevirkning. Hermed ældes du hurtigere, bliver overvægtig, lider af træthed og lav energi og manglende overskud i hverdagen.

MHz vibrationer

Menneskets celler begynder at mutere ved 58-62 MHz (cancer ligger på 42 Mhz).

Vitaminer og mineraler ligge på 10-30 MHz
Mandler 40-50 MHz
Lever 55-60 MHz
Tyktarm 58-63 MHz
Maven 58-65 MHz
Hjernen 72-90 MHz
Toppen af hovedet 60-70 MHz
Kroppen (om dagen) 62-68 MHz
Forkølelsessymptomer 58 MHz
Influenzasymptomer 58 MHz
Candida 55 MHz
Epstein Barr 52 MHz
Cancer 42 MHz
Dødsfasen 25 MHz (når man er død er den 0 MHz)
Essentielle olier 52-320 MHz

Frugt i kosten giver en stor del energi ml 70-95 MHz, men grønne grøntsager som samtidig er meget basiske giver den største op til 250 MHz.

Ser du f. eks en smuk rose, så er det med at indsnuse den fantastiske duft, den har nemlig 320 MHz. Følelserne du får af at dufte til rosen, har også elektriske frekvenser som kan måles. Så der er dobbelt-op på de gode frekvenser.

Mentalt – dine tanker påvirker din krop

Dine tanker har også frekvenser. Negative tanker dræner dit energiniveau med ca. 12 MHz og positive tanker hæver energiniveauet med ca. 10 MHz. Visualisering og meditation hæver ligeledes energiniveauet med 15 MHz.

Syre/base balancen

For at kroppen kan fungere optimalt er det vigtigt at din krops pH værdi ligger på 7,35-7,45 (blodets). Det betyder ad du skal indtage 2/3 base og 1/3 syre igennem kosten.

Motion

Motion ilter dit blod, hjælper dine nyrer og forbedrer dermed din indre Ph værdi.