Biopati er en biologisk analyse- og helhedsterapiform. Det er en kombination af amerikansk biologisk medicin, tysk immun- og symbioseterapi og skandinavisk naturmedicin. Metoden er grundlagt i begyndelsen af 80’erne af den danske forfatter og behandler Kurt W. Nielsen.

I biopatien arbejdes der med at frigøre og styrke kroppens eget potentiale til at helbrede sig selv. Det gøres, i store træk, ved at nedbringe mængden af belastende faktorer, så kroppens egen reguleringskapacitet øges.

Hvordan foregår en konsultation?

I en konsultation vil vi sammen optage journal, så jeg har de fornødne oplysninger til at kunne hjælpe dig bedst muligt. Som led i behandlingen vil jeg teste din krop ved hjælp af bioresonans.

Jeg ønsker at hjælpe dig tilbage til sundhed og balance på en naturlig måde. Jeg er meget holistisk tænkende. Jeg tror på, at alting er forbundet. Når vi taler sundhed, drejer det sig selvfølgelig i høj grad om hvad vi putter i munden, men også om vores tanker og følelser.

At spise sundt er ikke længere at spise ’sundt og varieret’!

Langt de fleste danskere mener at de spiser ’sundt og varieret’, men aldrig før har vi set så mange kroniske tilstande, livsstilssygdomme og cancer. ‘Sundt og varieret’ og ‘alt med måde’ er ikke længere vejen til en sund krop! Vores liv er for stressende og vores mad for udpint til, at vi kan opnå optimal sundhed uden ekstra hjælp fra tilskud, urter, motion, mental sundhed etc.

Biopati er en af mange veje til sundhed. Jeg har kastet mig over biopatien, fordi den giver mening for mig.

Bemærk, at jeg er under uddannelse til biopat.