Her kan du læse hvad andre skriver om mig.

Jeg har to gange benyttet mig af graviditetsbehandling hos Louise Nabe. Det har været to helt fantastiske behandlinger – og hyggelige! Louise har givet mig både akupressur, rebozo og gravidmassage i forbindelse med mine to graviditeter. Derudover har hun været rigtig god at sparre med efter fødslen om alt fra amning til barnets tarmflora.
Louise indretter behandlingen efter dine ønsker – og udover at det har været helt fantastisk at være i Louises kyndige og bløde hænder, så har det også været rigtig hyggeligt og afslappet. Og det er meget vigtigt for mig, når hormonerne raser og hovedet stresser.
I min anden graviditet havde jeg på hospitalet dagen før behandling hos Louise Nabe fået at vide, at jeg slet ikke var moden til at gå i fødsel foreløbigt. Men 6 timer efter behandlingen hos Louise Nabe, gik mit vand og fødslen gik i gang. Jeg er ikke i tvivl om, at det var Louises fortjeneste, og det var hende som boostede mit oxytocinniveau, så jeg endelig kunne få lov til at opleve en fødsel, som startede godt. Så tak, Louise! Du har mine varmeste anbefalinger.

Anne, mor til 2.

Louise kom hjem til mig da jeg var gået 5 dage over terminsdatoen. Jeg havde bækkenløsning, vi var lige flyttet og jeg kunne nærmest hverken gå eller stå. Med andre ord, jeg var max klar til at føde og få mit bækken igen. Behandlingen føltes som en skøn gang nusning, lidt massage her og lidt tryk der mens vi hyggesnakkede og jeg nød den afslappende massage. På et tidspunkt syntes jeg, at det murede lidt i bækkenet, på den der veagtige måde, men slog det hurtigt hen. Men den viste sig at være god nok, for lidt over et døgn efter, var jeg blevet mor igen.

Jeg er helt overbevist om, at Louises kloge hænder og kyndige tryk havde en stor del af æren for, at der kom gang i sagerne. Louise er et meget behageligt menneske at være sammen med, og hun fornemmer så fint hvornår det var tid til at tale og hvornår det er rarest bare at være stille og nyde behandlingen. Den perfekt treat når fødslen nærmer sig eller den perfekte gave til din højgravide kone, kæreste, datter eller veninde.

Vibe, mor til 3.

Kære Louise

Tak for din kærlige hjælp og vejledning i forbindelse med etablering af amning. Dine ord løftede mit mod til at fortsætte, da jeg næsten var ved at give op. Jeg håber, at mange andre gravide og nybagte mødre får glæde af din ekspertise.

Julie, mor til 3.

Kære Louise.

1000 tak fordi jeg måtte ringe til dig, da jeg var allermest forvirret og frustreret over amningen! Jeg er SÅ glad for, at jeg fik det gjort.
Tak fordi du står til rådighed og sikke en service, som jeg kun kan anbefale til andre.

Så til jer derude som finder amningen mere eller mindre svær – ring til Louise!!! Det kan virke lidt grænseoverskridende at skulle fatte knoglen men GØR DET, inden det er for sent. 
Tak fordi du stadig hjælper.

Simone, mor til 1

Kære Louise,
Tak for en skøn graviditetmassage i dag. Det var virkelig en fryd at få masseret ryg, nakke og skuldre igennem! Jeg føler mig meget lettere og tilpas nu! Og tak for dine gode råd om graviditet, fødsel og amning. Jeg følte mig i trygge hænder hos dig på grund af din store faglige viden og dit skønne, venlige væsen. Jeg anbefaler dig til alle mine gravide veninder, og glæder mig til selv at nyde godt af din viden i det videre forløb.

Malene, mor til 1

Kære Louise.

Af hjertet tak for i dag. ❤️ Det var helt fantastisk, at møde dig, mærke din omsorg, ro og store viden. Det var meget betryggende og godt at tale igennem første fødsel. Og samtale om hjemmefødsel. Det har sat i gang mange tankeprocesser. 

Rebozo var helt skønt!! Godt for krop og sjæl. 

Jeg glæder mig allerede til næste gang. ❤️

Jeg følte, jeg snakkede med en gammel veninde. Tak for at du er dig❤️

Stort kram herfra 🌺

 

Hedda, mor til 1