Ammerådgivning handler om at hjælpe dig som mor til at få en bedre ammeoplevelse og sikre, at du føler dig tryg i din amning – og ved, hvordan du skal håndtere de udfordringer, som måtte opstå.

Sådan foregår en session

Jeg tilbyder altid en indledende og uforpligtende samtale over telefon. Formålet er, at du kan mærke, om du har behov for et besøg af mig – og at du kan få løst evt. her og nu problemer. Der er rigtig mange problematikker som kan løses over telefonen, og hurra for det.

Nogle gange kan det være sutteteknikken, der driller, og det kan være svært at få rettet den til, uden et erfarent øje og praktiske tips, som er nemmest at vise ‘live’.

Få et vellykket og givende ammeforløb

Om du vælger en telefonsamtale eller en session i dit eget hjem, vil du blive mødt med kærlig opmærksomhed og stor velvilje. Jeg plejer at være hurtig til at mærke hvor du er i dit ammeforløb og sætte ind her med råd, vejledning, smil og et lille boost af selvtilliden, for det kan der være hårdt brug for i denne periode.

Jeg brænder for at hjælpe dig i gang med amningen og jeg vil gøre mit aller bedste for at hjælpe dig, så du kan nyde et vellykket og givende ammeforløb.

Lad os prøve at løse dine ammeproblematikker sammen, for ingen nybagt mor skal stå alene med denne kæmpe udfordring.

På min blog kan du læse om nogle af de typiske ammeproblemer, f.eks. stramt tungebånd, appetitspring mv.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om ammerådgivning