Herunder ser du alle de forskellige forløb og behandlinger jeg tilbyder. Har du spørgsmål til noget, så kontakt mig endelig. Har du et helt specielt forløb i tankerne, men ser det ikke herunder, så kontakt mig, for så finder vi ud af at skræddersy et forløb efter dine behov og ønsker.

Rebozo Massage

Rebozo betyder ‘tørklæde’ og er en teknik der stammer fra Mexico, hvor jordemødrene har brugt disse rebozoer til at give afslappende behandlinger til gravide. Behandlingen lindrer den gravide og tunge krop, til stor glæde for kvinden. Den gravide krop bliver vugget, strukket og rystet kun ved hjælp af tørklædet. En meget enkel, men utrolig effektiv og behagelig behandling.
Behandlingen kan skabe balance og energiflow i kvindekroppen og mindske spændinger i muskulaturen. Ligeledes kan den hjælpe med at løsne op for følelsesmæssige blokeringer og få ro på nervesystemet.
Er kvinden meget spændt op i sin kernemuskulatur, kan barnet have besvær med at trænge ned i bækkenet i den optimale stilling til fødsel.

Under fødslen kan rebozoen bruges, hvis barnet er trængt skævt ned i bækkenet, til vestimulering og smertelindring.

Varighed: 1 time

Pris: 650,-

Massage af gravid

Gravidmassage

Ved en gravidmassage, ligger du på min specialbriks, med hul til mave og barm. Din krop er helt understøttet og det er en helt vidunderlig fornemmelse, efter lang tid, hvor det har været umuligt at ligge på maven. 
Jeg bruger olie til behandlingen og tilpasser massagen til din behov og ønsker.

Varighed: 1 time inkl omklædning.

Pris: 650,-

Rebozotørklæde og massageolie

Fødselsmodnende Behandling

(fra uge 38→)
Jeg kommer hjem til dig og giver dig behandlingen, så du ikke skal stresse over at komme ud af døren. Det er også en mulighed at du kommer her i klinikken, hvis du hellere vil det. Vi skal egentlig bare hygge os rigtig godt sammen. Jeg vil give dig blid massage, mens du ligger på siden på din sofa eller i din seng, eller sidder på en stol. Jeg vil give dig akupressur og bruge en rebozo (tørklæde) til at få baby skruet blidt til rette i dit bækken. Det hele er afslappende og gør ikke ondt. Vi kan hyggesnakke undervejs, eller være stille. Dét der er allerrarest for dig. For det er dine hormoner vi skal have i ro og harmoni. Vi kan drikke te sammen, mens jeg giver dig akupressur, og sludre lidt.
Varighed: 1,5-2 timer

Pris: 795,-

Ammehjælp

Ammehjælp

Amning er ikke lige nemt for alle. Det kan være en stor udfordring at stå med, og det er let at komme til at føle sig helt alene. Ammehjælp handler om at hjælpe dig, som mor, til at få en bedre ammeoplevelse og sikre, at du føler dig tryg i din amning – og ved, hvordan du skal håndtere de udfordringer, som måtte opstå.
Du er velkommen til at ringe til mig og få en snak, helt gratis! Mange udfordringer kan klares over telefonen. Jeg kommer også gerne på et besøg, hvis der er behov for det.
Varighed: 1,5-2 timer

Pris: 1500,-

Fødselsterapeutforløb

Pakken indeholder:

 • 3 besøg inden fødslen
  • Fødselsforberedende samtaler
  • Rebozomassage
  • Evt fodmassage
 • Fødselsmodnende behandling x 1-2 (fra uge 38)
 • Hele fødslen (fri kontakt døgnet rundt, fra uge 38-42)
 • Barselsbesøg ved behov i første uge efter fødslen.
 • 1-2 besøg postpartum
 • Ammevejledning
 • Hjælp til spædbarnspleje ved behov
 • Telefon, sms, mail igennem hele forløbet (med svar hurtigst muligt)

 Pris: 11500,-

(kan betales i rater)

Velvære/oxytocinpakke

Det er enormt vigtigt, at være i en harmonisk følelsesmæssig tilstand og balance under din graviditet. Ligeledes har kroppen brug for at blive afspændt og nusset om, mens du bygger en baby 😉  Begge dele kan opnås igennem disse behandlinger.

Denne pakke indeholder:

3 behandlinger:

 • Massage
 • Rebozo
 • Fodbad
 • Fodmassage
 • Samtaler om det der fylder i dig 

Velvære- og oxytocinpakken kan bookes selvom du ikke er i et fødselsforløb hos mig.

Varighed: 1,5-2 timer.

 Pris: 2195,-

Fødsel

Måske har du egentlig besluttet dig for, ikke at have en fødselsterapeut med til din fødsel. Men man kan jo aldrig vide hvordan lige netop du reagerer på vesmerter etc. Måske finder du lige pludselig ud af, at du har behov for en ekstra støtte og tryghed under din fødsel.

Du er altid velkommen til at ringe til mig for akut fødselshjælp. Er det muligt for mig at smide alt hvad jeg har i hænderne, gør jeg det (pasning til mine børn med kort varsel).

 Pris: 4500,-

Postpartum Pakke

Tiden efter fødslen kan være en svær tid for nogle, især hvis du føler dig helt alene om den store opgave det er, at tage dig af et nyt lille liv.
Det er muligt at booke et Postpartumforløb hos mig, så du ikke skal føle dig alene og utryg.

Denne pakke indeholder følgende:

 • Besøg efter fødslen (ved første behov)
 • 2-3 opfølgende besøg
 • Ammevejledning
 • Tips til spædbarnspleje
 • Samtaler 
 • Telefon/mail/sms kontakt i 3 mdr.
 • Selvtillidsboost

NB! Disse besøg er uafhængige af dine besøg fra sundhedsplejersken. 

Pris: 3500,-

Utryghed efter fødsel

Hjælp i tiden efter fødslen

Er du nybagt mor og utryg i din nye rolle?

Som ny mor, og nye forældre, kan der opstå mange tvivlsspørgsmål, og man kan hurtigt komme til at føle sig utryg i sin nye rolle som nogens mor (og far). I er ofte tyndslidte ovenpå en lang og hård fødsel, og små ting kan virke uoverskuelige. Det kan være svært at gennemskue, hvad man helt konkret skal gøre i alle de nye og forskellige situationer som opstår med en lille ny. I er trætte og sårbare og alt det nye fylder.

Når så far skal starte på arbejde igen efter de første to uger, kan det virke helt uoverskueligt og angstprovokerende for mor. Den følelse kan opstå ved første barn, men også ved de næste børn i rækken. Her er det bare nogle andre udfordringer. 

Har du nogen du føler du kan bede om hjælp? Det er jo ikke alle og enhver man har lyst til at række hånden ud til. Og du skal ikke sidde alene, når hjælpen er en telefonopringning væk!

Hvis du føler, at hjælpen skal komme udefra, tilbyder jeg postpartumhjælp hjemme hos dig.

Jeg kommer og hjælper dig til at finde ro og tryghed i, at du gør det godt som mor. Vi taler fødslen igennem, vi kigger amningen efter i sømmene, hvis der er behov. Er du i tvivl om noget mht plejen af din baby, så sætter vi ind dér. Skal du have tips til at komme ud af døren med en baby eller i bad, (ja, det kan godt være en udfordring!) så får vi styr på det. Er du mest tryg ved, at jeg er med din baby mest du er i bad, så er det dét vi gør. Jeg hjælper også gerne med lidt af praktisk karakter, hvis der er rod der stresser dig. 

Min baggrund for at kunne hjælpe dig er:

 • 3-børns-mor (fik 3 børn i løbet af 4 år og 2 mdr).
 • Sygeplejerske (neonatalafd. og barselsgangen)
 • Gravidmassør i flere år, hvor jeg har snakket med mange gravide om alt det nye og ukendte.
 • Fødselsterapeut/doula

Har du lyst til at mærke om der er en god kemi imellem os, og høre om du har lyst til at jeg hjælper dig, så ring til mig 🙂 

Pris: 350 pr. time.