Hejsa.
Jeg hedder Louise. Jeg tænkte, at jeg lige ville skrive ganske kort her på bloggen, så du ved lidt om hvem jeg er. Jeg kunne selvfølgelig komme med en lang smøre, om de ting jeg har foretaget indtil nu, mit 41. år, men den gemmer jeg til jeg er kommet videre med hjemmesiden hér, som er under opbygning 🙂
I stedet vil jeg fortælle, hvorfor jeg laver denne hjemmeside.

Jeg startede sidst i september på Fødselsterapeutuddannelsen inde i Kbh. Det har jeg glædet mig meget til, for gravide og babyer har mit hjerte altid banket for. Hvorfor har jeg så ikke startet Doulaudd. før? Ja, det må du nok spørge om! Det er egentligt også underligt, når jeg tænker over det. Det er ikke fordi tanken og lysten ikke har strejfet mig før… Jeg skulle vist bare lige omkring en masse andre ting først. Blive klogere, blive ældre, udvikle mig. Men nu er jeg så hér, og nu glæder jeg mig til at se, om jeg kan brænde igennem med mit budskab og ønske om, at holde gravide, fødende og nybagte mødre i hånden, på deres rejse ud i moderskabet. Det er så overvældende en tid, og jeg tror på, at de fleste kvinder kunne bruge en omsorgsperson, én der har deres ryg, mens de udvikler sig til mødre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *